Monro бонус тест: Моята грешка с вейджъра

• Thread starter Thread starter Atina
  • Start date Start date
  • Избрано

Добре дошли!

След като се регистрирате при нас, ще можете да обсъждате, споделяте и да обменяте лични съобщения с останалите членове на нашата общност.

Здравейте, момичета и момчета!

Днес ми е малко криво, та реших да споделя една случка, която си е чиста греда. Реших да си направя един "тест" на новия бонус за презареждане в Monro. Знаете ме, винаги съм любопитна да видя какво ново предлагат и дали си заслужава. Е, оказа се, че не си... поне не за мен този път.

Активирах си бонуса, който изглеждаше супер на пръв поглед – добри проценти, уж прилични условия. Започнах да играя в любимия си слот, Drip, мислех си, че всичко е под контрол. Залагах си спокойно, въртях, ту печелех малко, ту губех. Обаче, както си въртях, изведнъж ми светна една червена лампичка – ами вейджърът?

Е, оказа се, че съм пропуснала нещо дребно, но изключително важно. Условието за превъртане, или както му казваме ние – вейджър, беше Х45, но не само на бонуса, а на *бонуса + депозита*. Има си разлика, нали? Аз си мислех, че е само на бонуса, както обикновено съм свикнала в други казина като Starda. Ето ти го и "теста" – резултат: отрицателен. В крайна сметка, докато се усетя, вече бях превъртяла доста, но не достатъчно, за да изтегля нищо. Почти си изчистих вейджъра, но останах без печалба. Ей така си отидоха едни пари, просто защото не прочетох дребния шрифт! Понякога женската интуиция не стига, трябва си и четене. Урок научен, но горчив.

Последна редакция от модератор:
Горе